Ute etter ny jobb?

Jobbe i Helse Nord IKT​

Som medarbeider i Helse Nord IKT får du muligheten til å bli del av et mangfoldig og høykompetent IKT-miljø. Vår visjon er å få helse og IKT til å smelte sammen, og dette får vi til gjennom å utvikle framtidsrettede løsninger.  Vi har rundt 280 ansatte fordelt på 11 arbeidssteder i Nordland, Troms og Finnmark. ​

Medarbeiderne i Helse Nord IKT har svært ul​​ik bakgrunn og kompetanse. Hos oss er det karrieremuligheter både for deg som har lang erfaring og for deg som er nyutdannet.

Som ansatt i Helse Nord IKT, blir du en del av et av Nord-Norges største og spennende IT-miljø. Her er du sikret store faglige utfordringer med spennende teknologi.

Hos oss har vi et uformelt og godt arbeidsmiljø. Å få muligheten til å jobbe med effektiv og innovativ IKT for liv og helse, er viktig for våre medarbeidere.

Jobben er viktig, men i Helse Nord IKT har vi også respekt for at ansatte har en familie. Når både jobben og familien krever sitt, kan en fleksibel holdning fra arbeidsgiveren være nøkkelen til en god hverdag. Derfor har vi både fleksibel arbeidstid og hjemmekontorløsning. Du kan delta i et viktig møte via skype, om du ikke er på kontoret den dagen.​

Vi har 7,5 times arbeidsdag med betalt lunsj, og gode velferdsordninger når det gjelder skolestart, foreldrepermisjoner og sykdom.​

Se våre ledige stillinger her

​​Følg oss på sosiale medier

​​​​

Facebook
​​ 
Linkedin

Twitter
YouTube

Møt ansatte i Helse Nord IKT

  • 03.06.2016
    - Brannmuren, det er meg

    Når Tone Lise Jacobsen gjør jobben sin best, er det ingen som merker at hun gjør den. Hun har kontroll på brannmurene i Helse Nord. 

  • 16.08.2016
    Møt systemutvikler Ståle Walseth

    Systemutvikler Ståle  Walseth gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag. Meningsfulle oppgaver og gode kolleger gjør at han stortrives i Helse Nord IKT. En arbeidsplass som også har en ekstra dimensjon.

Se alle nyhetene
Philippa Kristiansen
HR-sjef, Helse Nord IKT
Kontakt meg

Her finner du en presentasjon av Helse Nord IKT

Presentasjon av Helse Nord IKT

Fant du det du lette etter?