Vil du bli med på laget?

Har du rett kompetanse og vil være med å videreutvikle Nord-Norges største og mest avanserte datavarehusmiljø, drifte IKT-tjenestene våre eller bruke framtidsrettete testmetoder og verktøy for å øke kvaliteten på kritiske IT-systemer?

Trym Mathisen, seksjonsleder i Applikasjonsdrift, har flere ledige stillinger og vil gjerne høre fra deg.

​Da vil du kanskje finne en jobb hos oss, som kan være aktuell for deg!  Vi har de siste årene hatt gode erfaringer med ansettelser av nyutdannede, derfor oppfordres også du til å søke.

Utvikler datavarehus og virksomhetsrapportering

Frist 29.10.18

​Beslutningsstøtte gjennom analyse og rapportering er svært viktig også i helse-Norge. I vår helseteknologi-bransjen kan du bidra til å forbedre pasientbehandlingen og gjøre sykehusene i landsdelen mer effektive.

Det er essensielt at data og presentasjonen av denne er av høy kvalitet, og er tilgjengelig når den trengs. Vi på datavarehusteamet i Helse Nord IKT skal sikre et dynamisk datavarehus. Dette betyr ett miljø for analyse med god tilgjengelighet og høy stabilitet. Vi skal også bidra sterkt i videreutviklingen av løsningene. 

Mer om stillingen som utvikler Datavarehus

Senior-/konsulentstillinger i Applikasjonsdrift

Frist 29.10.18

Her vil du møte mye tillit, en svært dyktig gjeng med entusiasme for sitt fagfelt og ikke minst lidenskap for sine kunder. Du vil jobbe med løsninger som gir bedre kvalitet og effektivitet ute i sykehusene. Stillingene vil by på meningsfylte oppgaver som innebærer selvstendig arbeid og ansvar. Du vil samarbeide med andre i team, prosjekter og ha dialog med leverandører. Dette stiller store krav til selvstendighet og kvalitet. 

Test Stian Halvorsen

Stian Halvorsen, seksjonsleder i Testseksjonen, søker etter en testrådgiver (testleder) som kan lede funksjonell og teknisk testing i spennende IKT-prosjekter innenfor helsesektoren.

Har du lyst til å jobbe som testrådgiver hos oss?  

Frist 4.11.18     

Har du IKT-bakgrunn og interesse for fagområdet test, kan dette være en kjempespennende mulighet for deg.
Du skal være en pådriver for å øke kvaliteten på kritiske IT-systemer som brukes i pasientbehandlingen, ved bruk av fremtidsrettete testmetoder og verktøy. Det blir utfordrende og varierte oppgaver, og du vil inngå i et team med dyktige og motiverte medarbeidere.
Seksjonen har fokus på kompetanseutvikling og legger til rette for kurs og sertifiseringer.