Søknadsfrist 7. april 2019

Nord-Norges kuleste stilling ledig

- De siste årene har vi bygget opp en privat skyløsning, kalt sentralt kjøremiljø, i våre datasentre. Sentralt kjøremiljø er vår nye digitale grunnmur for dagens og morgendagens IT-tjenester i i Helse Nord, sier Bjørn-Tore Nikolaisen.

Bjørn-Tore Nikolaisen leder Skytjenester i Helse Nord IKT, og lyser ut Nord-Norges kuleste nettverksstilling.

- Løsningen er et programvaredefinert datasenter (SDDC) fra VMware, basert på hyperkonvergert infrastruktur, forteller Nikolaisen videre. Han leder seksjon for skytjenester i Helse Nord IKT. På sikt vil sentralt kjøremiljø også inkludere kobling mot relevante offentlige skytjenester i en hybrid modell (hybrid cloud).

Spennende teknologi

I seksjon for skytjenester i Helse Nord IKT, er det nå ledig en nyopprettet stilling som seniorkonsulent nettverk for sentralt kjøremiljø.

- Hos oss får du jobbe med den mest spennende teknologien som er på markedet i dag, innenfor programvaredefinert datasenter og nettverk, smiler Nikolaisen.

Oppgavene er interessante og varierte i sentralt kjøremiljø, og i grensesnittet mot øvrige datasentertjenester og eksterne tjenester. 

Bjørn-Tore Nikolaisen og Sigurd From

- Den vi ansetter vil få en helt sentral og viktig rolle i satsingen vår på skytjenester i Helse Nord,  supplerer fh. Sigurd From, avdelingsleder for Tjenesteproduksjon i Helse Nord IKT. 

Lyst på nye utfordringer?

- Vi ser spesielt etter deg som har bakgrunn fra nettverk og sikkerhet, kjenner deg igjen i verdiene våre og har lyst til å spesialisere deg innen programvaredefinerte nettverk med VMware NSX og programvaredefinert datasenter med VMware SDDC, oppsummerer de. 

Vi oppfordrer kompetente og interesserte til å søke. Sjekk stillingsannonsen, og søk gjerne idag! Frist er 7. april 2019.