Lyst til å være lærling hos oss?

Søknadsfrist 14. april

Vi ønsker å sikre oss kvalifisert arbeidskraft med rett kompetanse for framtiden. Det er derfor viktig for oss å være en god opplæringsplass med utviklingsmuligheter, i et godt og trivelig arbeidsmiljø.

Lærlingene i 2018, fv. Mathias Sigmund Johnsen, Jørgen Alexander Laugsand, Aleksander Joon Meløysund, Joakim Witchaya Holmgren og Trygve Nystuen Fjellheim i Helse Nord IKT i 2018. Bakerst, faglig ansvarlig Tormod Bruvoll. Alle foto Kari H. Slaattelid

Hva du får jobbe med

Lærlingstillingene er i seksjon for arbeidsflate med 62 medarbeidere, og er organisert under avdeling for Tjenesteproduksjon.

- Hos oss får du jobbe med lokal brukerstøtte og service, bidra med opplæring og innføring av nye produkter og systemer, delta i prosjekt  og ha kontakt med IKT-brukerne våre, sier Siv Strandvold, seksjonsleder i Arbeidsflate.

Siv Strandvold

Kvalifikasjoner

Strandvold forteller at de ønsker søkere som er fra 2-årig videregående skole IKT servicefag, som evner både å jobbe selvstendig og i team, har øye for detaljer og er strukturert. 

- Og er du serviceinnstilt, initiativrik og omgjengelig, er du kanskje en av dem vi søker, smiler hun, og vektlegger personlig egnethet.

Engasjerte kolleger

- Det beste med å være læring her, er variasjonen i arbeidsdagen, at vi har ganske mye frihet og selv kan velge hvordan vi takler problemer. Det som gir utfordringer, er også variasjonen, mener Trygve Nystuen Fjellheim. 

Trygve Fjellheim

Han bestod fagprøven i dataelektronikk i Tromsø i mars i år. Aleksander Joon Meløysund skal ta fagprøven i IKT-servicefag i Bodø i april. 

Helse Nord IKT har landsdelens største IKT-miljø, hvor du vil møte:

  • Dyktige og engasjerte kolleger
  • Interessante og krevende arbeidsoppgaver 

  • Et hektisk miljø med fokus på sykehusenes behov 

Interessert?

Sjekk stillingsutlysningen, og søk gjerne i dag! Kontaktperson er Jørn-Remi Thomassen.  Frist for å søke er 14. april.

Bestått fagprøven

Tar lærlingene på alvor