Er du vår nye leder?

Ny seksjon for skytjenester i Helse Nord IKT

Helse Nord IKT har nylig etablert et av de mest moderne datasentre i Norge, basert på teknologi fra VMware. For å drifte og forvalte denne løsningen, har vi etablert en seksjon for skytjenester.  Er du den vi søker etter?

Sigurd From, leder av avdeling for tjenesteproduksjon i Helse Nord IKT, er på jakt etter en dyktig leder for nyetablert seksjon. Søknadsfrist 20. juni 2018.

​Seksjonen er organisert i to team, Cloud Services Team og Cloud Infrastructure Services Team, og har hovedansvar for drift og forvaltning av Helse Nords regionale programvaredefinerte datasentre. Seksjonen vil også være ansvarlig for integrasjon mot private og offentlige skytjenester. 

Har du gode evner i kommunikasjon og samarbeid, arbeider strukturert, er løsningsorientert og kan identifisere deg med våre verdier, kvalitet, trygghet og respekt? 

Meningsfull jobb

Vi er  landsdelens største IKT-virksomhet med gode muligheter for faglig utvikling. Du får jobbe i et hektisk miljø med fokus på sykehusenes og pasientenes behov, sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere og kolleger.  Er du den vi er ute etter, kan vi garantere at du får en meningsfull jobb med interessante og krevende oppgaver. 

Erfaring innen ledelse

Har du følgende kvalifikasjoner, er du svært interessant for oss:

  • Høyere utdanning ønskelig, men relevant realkompetanse kan kompensere for utdanningskravet
  • Erfaring med innføring og drift av virtuell infrastruktur og god kjennskap til plattformer basert på VMware
  • Erfaring og kunnskap om konvergert/hyperkonvergert infrastruktur er en fordel
  • Erfaring og kunnskap om IT Service Management (ITSM) og ITIL
  • Utdanning og erfaring innen ledelse er en fordel
  • Kjennskap til helsesektoren er ønskelig

Søknadsfrist 20. juni 2018.

Mer informasjon om stillingen