Er du en av dem vi søker etter?

Helse Nord IKT utvider Drifts- og overvåkningssenteret, og har behov for sikkerhetsfolk (SOC), driftsoperatører og tilkallingsvikarer. 
Bilde av Eirik Frode Mikalsen på Drifts- og overvåkningssenteret til Helse Nord IKT
Eirik Frode Mikalsen på Drifts- og overvåkningssenteret til Helse Nord IKT. Foto: Per Wollen.

- Vi har for tiden utlyst flere spennende stillinger innen sikkerhet, drift og overvåkning, forteller Roger Jentoft, seksjonsleder for Drifts- og overvåkningssenteret i Helse Nord IKT. 

Det er både stillinger som er opprettet for å styrke utviklingen og driften av senteret videre, og nyopprettede sikkerhetsstillinger. Sikkerhetsstillingene skal samarbeide direkte med Norsk Helsenetts SOC-tjeneste, samt utvikle vår egen evne til å forebygge, oppdage og undersøke sikkerhetshendelser.

– Vi trenger dyktige og engasjerte folk, som ønsker å ta samfunnsansvar gjennom å beskytte Helse Nords kritiske infrastruktur, sier Jentoft. 

En unik mulighet for IT-studenter 

Det er også utlyst stillinger som tilkallingsvikarer på Drifts- og overvåkningssenteret. 

– Vi ser etter engasjerte studenter som ønsker å opparbeide seg relevant IT-arbeidserfaring ved siden av studiene, sier Eirik Frode Mikalsen, Operations Supervisor i Drifts- og overvåkningssenteret.

Hos oss får du muligheten til å jobbe med mange dyktige folk, som utvikler og drifter vårt senter. En deltidsstilling hos oss gir deg som student en unik mulighet til å kombinere studier med relevant arbeidserfaring, i et veldig hyggelig arbeidsmiljø. 

Roger og Eirik ønsker deg velkommen som søker.