Bjørn-Tore til VMware 7. juni

Helse Nord IKTs Bjørn-Tore Nikolaisen er invitert til å bidra på konferansen VMware Solution Summit i Oslo 7. juni.

Bjørn-Tore Nikolaisen

Helse Nord IKT skal sammen med Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Kolonial.no og VMware stå på scenen og dele sine erfaringer på åpningen av konferansen.

Bjørn-Tore Nikolaisen er prosjektleder for Sentralt kjøremiljø (SKM) i Helse Nord IKT, og skal fortelle om hvordan vi bygger fremtidens programvaredefinerte IT-plattform sammen med VMware.

– Det blir veldig spennende å få presentere Helse Nord sin satsing på et programvaredefinert datasenter, og hvordan vi har jobbet med Sentralt kjøremiljø-prosjektet hos oss, sier Nikolaisen.

Årlig teknologikonferanse

VMware Solution Summit er VMware sin årlige teknologikonferanse i Oslo. Det er mellom 300-400 påmeldte fra hele Norge og fra de fleste bransjer.

Her kan du lese mer om konferansen.

Etter konferansen arrangerer VMware et «internt» møte for helseforetakene som deltar. Det meldes om stor interesse, hittil er det om lag 20 påmeldte fra ulike helseforetak. På dette møtet stiller også Lars Hepsøe fra Helse Nord IKTs seksjon for basistjenester.

– Det er prosjektledere, seksjonsledere, fagansvarlige og driftspersonell. I dette møtet har vi et timelangt foredrag hvor jeg går inn på SKM-prosjektet i mer detaljer, forteller Bjørn-Tore.